Apie prekę
Ypatingas! Pagamintas iš vytinų vynuogių. Ammasso - tai aukščiausiaBarone Montalto kokybės išraiška.
Brandinimas: 8-10 mėnesių brandinamas naujose vidutiniškai degintose prancūziško ąžuolo statinėse
Skonis ir aromatas: Vytintos vynuogės šio vyno aromate paliko neišdildomą pėdsaką. Palepinkite savo pojūčius prabangiu Ammasso aromatu ir sodriu skoniu!
Vynuogės: Nero D'Avola, Nerello Mascalese, Merlot, Cabernet Sauvignon
Aukso medalis - Mundus vini, 2013 m. (Vokietija);
Aukso medalis - China Wine&Spirits Awards, 2013 m. (Kinija);
Aukso medalis - Mundus vini, 2015 m.
Sidabro medalis - Decanter World Wine Awards, 2014 m.;
Sidabro medalis - Lietuvos vyno čempiontas, 2014 m.;
Sidabro medalis - AWC Vienna International Wine Challenge, 2014 m.